Weapons (Airsoft)

Airsoft реплики на автомати, пистолети, картечни пистолети, снайпери, картечници, пушки-помпи и други. Подходящи за тренировки по спортна стрелба, еърсофт игри или колекциониране.

Filter
Brands
Replicates model
Blowback
Made of
Colour
Type
Hopup
Muzzle power (velocity with 0.2 bb)
Price